Lunchmeny Vecka 13

Lunch serveras 11:00-14:00

 

Måndag:
– Kokt koljafilé med ägg och persiljesås

– Pytt i panna på två vis, med ägg och rödbeta

 

Tisdag:
– Stekt torskfilé med kall räk och örtröra

– Korvstroganoff med ris, gurka och cremefraiche

– Isterband med stuvad potatis

 

Onsdag:       
– Stekt kolja med smörsvängda räkor och dill

– Husets köttfärslimpa med gräddsås och lingon

 

Torsdag:      
– Örtbakad Fjordlaxfilé med dragonsås

– Kolgrillad kycklingfilé med kall gurksallad

– Pasta bolognese

 

Fredag:       
– Havets Wallenbergare med rökt lax, chablisås och potatismos

– Bakad högrev med rostade rotfrukter, bacon och lök


Veckans vegetariska: Falafel med tillbehör
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)