Lunchmeny Vecka 48

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– Panerad Koljafilé med sås Ten Lanes

– Pannbiff med peppargräddsås och stekt potatis

Tisdag:
– Stekt Rödspätta med kall räksås

– Korv Stroganoff med ris

– Pasta Paradisio med rökt skinka, lök, paprika, chilisås, vitlök och kyckling

 

Onsdag:       
– Ugnsbakad Fjordlaxfilé med örtsås

– Fläskfilé med potatisgratäng och rödvinsky

 

Torsdag:      
– Stekt Kummelfilé Doria (Smörstekt gurka och dill

– Skånsk Kalops med rödbetor

– Pasta med bacon, gorgonzola, lök och gräddmjölk

 

Fredag:       
– Kokt Torskfilé  med Chablisås och brynt bacon

– Schnitzel med ansjovissmör, stekt potatis samt ärtor


Veckans vegetariska
: Ziads böngryta med ris och yoghurt

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Tonfisksallad med limedressing, ägg, sparris och chilidressing (serveras endast i drive-in luckan)