Lunch serveras 11:00-14:00
Måndag:
– Ångad sej toppad med hackat ägg, räkor, dill, pepparrot, brynt smör
– Piccata (ostpanerad schnitzel) tomatsås, basilikacrème
– Korvstroganoff, brynt lök, Dijon, crèmefraiche, ris
Tisdag:
– Panerad rödspätta, kall skaldjursröra, citron, potatispuré
– Kryddbakad karré, ”pico de gallo”, aioli, örtbakad potatis
Onsdag:
– Fiskgratäng, Fänkål, purjolök, lagrad hårdost, kräftsås, pommes duchesse
– Pannbiff, brynt svampsås, lingon, pressgurka, persiljestekt potatis
Torsdag:
– Rågmjölstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, gött mos
– Örtstekt kycklinglår toppad med sidfläsk & smålök, portvinsky
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli
Fredag:
– Halstrad kummel, örter, tomat, purjolök, parmesan, vinsås
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Rostad blomkål, ostronskivling, gremolata, tomat, parmesan, krämig linguini (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: ”Caesarsallad” roman, rödlök, dressing, parmesan, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)