Lunchmeny Vecka 20

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– Ångad sej toppad med hackat ägg, räkor, dill, pepparrot, brynt smör

– Piccata (ostpanerad schnitzel) tomatsås, basilikacrème

– Korvstroganoff, brynt lök, Dijon, crèmefraiche, ris


Tisdag:
– Panerad rödspätta, kall skaldjursröra, citron, potatispuré

– Kryddbakad karré, ”pico de gallo”, aioli, örtbakad potatis


Onsdag:       
– Fiskgratäng, Fänkål, purjolök, lagrad hårdost, kräftsås, pommes duchesse

– Pannbiff, brynt svampsås, lingon, pressgurka, persiljestekt potatis

 

Torsdag:      
– Rågmjölstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, gött mos

– Örtstekt kycklinglår toppad med sidfläsk & smålök, portvinsky

– Lasagne al forno, tomatsås, aioli

Fredag:       
– Halstrad kummel, örter, tomat, purjolök, parmesan, vinsås

– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré


Veckans vegetariska
: Rostad blomkål, ostronskivling, gremolata, tomat, parmesan, krämig linguini (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”Caesarsallad” roman, rödlök, dressing, parmesan, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)