Lunchmeny Vecka 3

Måndag:
– Panerad spätta, curryremoulad, citron
– Dijon-örtstekt fläskfilé, portvinssky, potatispuré smaksatt med bacon, purjolök

 

Tisdag:
– Fisk-skaldjursgryta, tomat, dill, saffran
– Pannbiff, stekt lök, gräddsås


Onsdag:       

– Friterad sej, ”skagenröra” citron

– Ört-citron marinerad kyckling, kall youghurtsås, rostad potatis


Torsdag:      

– Smör-dillstekt strömming, rårörda lingon, gött mos

– BBQ bakad flankstek gräddig majs, friterad potatis

– Gratinerad falukorvsstubbe, gurkmajonnäs, gött mos

 

Fredag:       
– Ångad sej, räkor, pepparrot, hackat ägg, dill, brynt smör

.- Ostfylld schnitzel, skysås, lökstekt stråpotatis


Veckans vegetariska
: Rostad blomkål, gremolata, tomat, parmesan, krämig linguini

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Sleys Kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)