Lunchmeny v.2

Måndag:
– Fiskgratäng, kräftstjärtar, purjolök, tomat, dill, pommes duchesse
– Ostpanerad schnitzel, tomatsky, lökstekt stråpotatis

 

Tisdag:
– Panerad spätta, kall örtagårdsås, citron
– Grillad karré, aioli, rostade rotfrukter

 

Onsdag:       
– Halstrad lax, fänkålssallad, citrusvelouté, örtsvängd potatis

– Bouef Bourgignon, sidfläsk, pärllök, svamp, potatispuré

-”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, hårdost


Torsdag:      

– Pankopanerad sejfilé, ärtpuré, tartarsås

– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor

– Lasagne al forno, aioli, tomatsås

 

Fredag:       
– Ångad kolja, Rödbetor, kapris, purjolök, brynt smör

.- Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré


Veckans vegetariska
: Vegetarisk lasagne al forno, aioli, tomatsås

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”Caesarsallad”, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)