Lunchmeny v 50

Måndag:
– ”Fish & chips” ärtpuré, remouladsås, dillfriterad potatis
– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås

Tisdag:
– Skaldjursgratinerad flundra, lagrad hårdost, gräslök-potatispuré
– Stekt fläsk, raggmunk alt löksås, lingon

Onsdag:           

– Ört-citron marinerad strömming, gött mos
– BBQ-bakad flankstek, rostad bakpotatis, chiliaioli


Torsdag:           
– Ljummen inkokt lax, dillmajo, gurka
– Boeuf bourguignon, smålök, sidfläsk, svamp, potatispuré

Fredag:        
– Panerad spätta, kall örtagårdssås, citron
– Örtmarinerad flankstek, tryffelsky, persiljeslungad morot, råstekt potatis

Veckans vegetariska
: Linguine pasta, krämig svamp, riven hårdost, svart peppar
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad majskyckling
(serveras endast i drive-in luckan)