Lunch Vecka 39

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Panerad flundra, tartarsås, citron
– Kalops på högrev, kryddpeppar, lagerblad, morot, inlagda rödbetor
– ”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, hårdost, svartpeppar


Tisdag:
– Dillstekt lax, prästostkräm, kokt potatis
– Kålpudding, lingonsylt, gräddig sirapssky
– het kycklingpasta, chili, vitlök, lök, tomatsås, grädde

Onsdag:
– Fisk-skaldjursgratäng, örtduchesse, skaldjursvelouté
– Piccata på bankad kotlett, tomatsås, basilika, aioli, lökstekt potatis

Torsdag:
– Nationalströmming, crème fraiche-kaviarsås, potatispuré
– Slottsstek, pressgurka, svartvinbärsgelé, gräddsås,
– Chorizo, picklad rödlök, chilimajjo, potatispuré

Fredag:
– Ångad kolja, räkor, hackat ägg, pepparrot, purjolök, dill, brynt smör,
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré

Veckans vegetariska: Böngryta, tomat, vitlök, ris, yoghurt (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Rostad blomkålssallad, strimlat kycklinglår, vitlök, tryffelolja, svartpeppar,
(serveras endast i drive-in luckan)