Måndag:
– Panerad spätta, dansk remoulad, citron
– Nattbakad karré, gräddig soja-päronsky
–”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, gran padano
Tisdag:
– Fiskgratäng, tomat, purjolök, dill, pommesduchesse
– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås
Onsdag:
– Pocherad kolja, grönsaker, räkor, vitvin, skaldjurscoulis
– Kycklingschnitzel, citron-vitlökssmör, portvinssky
Torsdag:
– ”Dagens fiskfångst” dill-smörstekt, citron crème
– Boeuf bourguignon på skivat högrev, smålök, sidfläsk, champinjon, potatispuré
Fredag:
– Pankofriterad sej, tartarsås, citron
– Ört-vitlöksstekt fläskfilé, cognacsås, råstektpotatis
Veckans vegetariska: Falafel, yoghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, dressing, krutonger, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)