Lunchmeny V 46

Måndag:
– Pankofriterade torsktails, remouladsås, citronklyfta
– Pannbiff, stekt lök, lingonsylt, gräddsås

Tisdag:
– Piccata stekt lax, soltorkad tomat, vitvin, grädde, potatispuré
– Korv stroganoff, Dijon, crèmefraiche, brynt lök, pilaffris

-“Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, gran padano

Onsdag:           
– Ört-ost gratinerad sejfilé, rostad räksås, bakade rotfrukter

– Helbakad kotlettrad, rödkålsfräs, gräddig skysås, smörstekt kulpotatis


Torsdag:           
– Panerad spätta, kall örtagårdssås, citrus
– Kålpudding, sirapsgräddsås, lingon, pressgurka
– Het kebabpasta, tomatsås, vitlök, rödlök, persilja, feferoni, KB-sås


Fredag:        

– Fisk-skaldjursgratäng, fänkål, saffran, tomat, pommes duchesse
– Coron bleu på fläskschnitzel, stråstekt potatis, purjolök, morot, madierasky

Veckans vegetariska: Helbakad blomkål, curry på kikärtor, morot, potatis
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad, Rhode Island, sparris, tomat, ärtor, ägg
(serveras endast i drive-in luckan)