Lunchmeny vecka 35

Lunch serveras 11:00-14:00

 

Måndag:
– Kokt Torsk med brynt smör, pepparrot, ägg, dill och räkor

– Stekt Kotlett med kantarellsås och rostade rotfrukter

– Kebabpasta med fefferoni

Tisdag:
– Äggpanerad stekt Sejfilé med kall räksås, ärtor, chilisås och dill

– Kycklingfilé ”Cordon Bleu” (Färskost, salami, salvia)

 

Onsdag:       
– Fiskgryta med saffran, potatispuré smaksatt med lagrad prästost

– Köttbullar med gräddsås, lingon och kokt potatis

– Pasta ”paradisio” (skinka, champinjoner, chilisås, vitlök och paprika

 

Torsdag:      
– Stekt Stilla Havsspätta med citroncrème

– Nattbakad Högrev med silverlök, bacon, kapris, skysås och bea

 

Fredag:       
– Ugnsbakad Fjordlaxfilé med Chablisås

– Schnitzel med ansjovissmör, skysås och råstekt potatis


Veckans vegetariska
: Nudelwok a´la Penne

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Kycklingkebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)