Lunchmeny Vecka 26

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– Currybakad lax, örtyoughurt, naanbröd

– Pannbiff, löksky, lingon, persiljestekt potatis

Tisdag:
– Panerad spätta, kall örtagårdssås, citron, potatispuré

– Korvstroganoff, brynt lök, Dijon, crèmefraiche

– Het kycklingpasta, tomatsås, lök, vitlök, chili, grädde

Onsdag:       
– Ångad sej toppad med rödbetor, kapris, purjolök, dillkokt färskpotatis

– Långbakad flankstek, skysås, pärllök, morot, färskvitkål, rökt sidfläsk

 

Torsdag:      
– Franskinspirerad fisk & skaldjursgryta, tomat, fänkål, saffran

– Kryddiga nötfärsbiffar toppade med fetaost, oliver, tomat, rödlök, tzatziki

Fredag:       
– ”Fish & Chips”, ärtpuré, tartarsås, dillbakad färskpotatis

– Nattbakat högrevshjärta, tryffelsky,”bea”, råstekt potatis


Veckans vegetariska
: Bakad rotselleri, brynt svampsallad, smörsås, parmesan, kryddgrönt, (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”Grekisk sallad”, Fetaost, oliver, tomat, rödlök, tzatziki, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)