Lunchmeny vecka 25

Måndag:
– Smörstekt sej, Eriks kalla kalasröra, citron

– Pannbiff, brynt lök, lingon, gräddsås

Tisdag:
– Fisk-skaldjursgratäng, lagrad hårdost, örtpommes duchesse

– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor

– ”Svensson carbonara” bacon, lök, riven hårdost, svart peppar

Onsdag:       
– Panerad spätta, curryremoulad, citron

– Örtmarinerad/grillad pluma, chiliaioli, rostad färskpotatis

 

Torsdag:      
– Örtbakad laxsida, beurre blanc smaksatt med rostad tomat, kryddig potatispuré

– Cordon Bleu (ost-skinkfylld schnitzel) skysås, lökstekt stråpotatis

Fredag:       
– STÄNGT


Veckans vegetariska
: Ratatouille med nybakat bröd, aioli (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, caesardressing, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)