Lunchmeny Vecka 21

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– ”Fish & chips” curryremoulad, ärtpuré, dillbakad färskpotatis

– Skomakarlåda på högrev, bacon, purjolök, saltgurka, skysås, potatispuré


Tisdag:
– Örtgratinerad flundra, räksås, potatispuré

– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås


Onsdag:       
– Panerad spätta, kall örtagårdsås, citron

– Slottsstek, gelé, pressgurka, gräddig skysås

– ”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, hårdost

 

Torsdag:      
– Ugnsbakad lax, varm citronsås, örtslungad färskpotatis

– Grillad karré, chorizo, majs-chilisallad, ramslöksaioli

Fredag:       
– Halstrad kummel, vitvinssås smaksatt med rökt lax och dill

– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, skysås, råstekt potatis

Veckans vegetariska
: ”Rödbetsstroganoff” rostade rödbetor, morot, champinjon, lök, crèmefraiche, saltgurka (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad, tomat, sockerärtor, ägg, sparris, krispig sallad, rhode island (serveras endast i drive-in luckan)