Lunchmeny Vecka 17

Lunch serveras 11:00-14:00

Måndag:
– Panerad rödspätta, ”skagenröra”, potatispuré

– Gräddstuvad pytt i panna, solägg, rödbetor, inlagd gurka

– Het kycklingpasta, tomatsås, lök, vitlök, chili, persilja, grädde


Tisdag:
– Fiskgratäng, skaldjurssås, lagrad hårdost, örtpommes duschess

– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås


Onsdag:       
– Torskfärsbiffar, vitvinssås smaksatt med rökt lax, purjolök, dill

– Skånsk kalops, lök, morot, kryddpeppar, lagerblad, inlagda rödbetor

– Gratinerad falukovsstubbe, rödlök, senap, crèmefraiche, riven hårdost, gött mos

 

Torsdag:      
– Dillstekt strömming, kräft-pepparrotsröra, Potatispuré, gräslök

– Dijon-örtstekt fläskfilé, pepparsky, potatisgratäng

Fredag:       
– Halstrad kummel toppad med tomat, örter, salladslök, fiskvelouté

– Fredagsgrill! Vi tänder kolgrillen, grillar lite av varje och serverar de med kalla och varma tillbehör

Veckans vegetariska
: Siad´s böngryta, kryddig yoghurt, citron, nybakat bröd, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad, räkor, ägg, sockerärtor, tomat, krispig sallad, Rhode Island(serveras endast i drive-in luckan)