Lunchmeny V 5

Måndag:
– Ångad sej, smörslungade morötter, ägg-persiljesås

– Biff Lindström, rödbetor, kapris, saltgurka, skysås, persiljestekt potatis

 

Tisdag:
– Panerad spätta, curry remouladsås, citron

– Slottsstek, pressgurka, gelé, gräddig skysås,

– ”Svensson carbonara” Bacon, lök, svartpeppar, riven hårdost,

 

Onsdag:       
– Gremolata marinerad lax, vinsås, tomat, purjolök,

– Timjanstekt kyckling, sidfläsk, champinjon, smålök, rödvin, potatis-parmesanpuré

– Pannbiff, kokt potatis

 

Torsdag:      
– Citron-dillmarinerad strömming, brynt smör, potatispuré

-Kryddbakad karré, gröna bönor, portvinssky, potatisgratäng

 

Fredag:       
– Färskostfylld flundra, rostad räksås

– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, råstekt potatis


Veckans vegetariska
: Bakad rotselleri, brynt svampsallad, smörsås, kryddgrönt

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, romansallad, rödlök, parmesan, dressing, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)