Måndag:
– Dillstekt sejfilé, curryremoulad, citron
– Örtbakad karré, äppelcidersås, svartvinbärsgelé
– Het tomatpasta, strimlad biff, vitlök, lök, chili, grädde, persilja
Tisdag:
– Marinerad lax, vinsås, saffrans pilaffris
– Kycklingschnitzel, citrus-chilismör, stråstekt potatis
Onsdag:
– Panerad Rödspätta, kall örtgårdsås, citron
– ”Femöring” på flankstek, ölkokt lök, solägg, råstekt tärnad potatis
Torsdag:
– Anjovisstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, gött mos
– Gulaschgryta, gräddfil, saltgurka
– Kycklinglasagne, morot, rostad vitlök, lök, örter, mozzarella, aioli
Fredag:
– Ångad sejfilé, hackat ägg, räkor, pepparrot, dill, brynt smör, citroncrème
– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré
Veckans vegetariska: Falafel, yoghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)
Veckans sallad: Sley´s kebabsallad
(serveras endast i drive-in luckan)