Lunchmeny vecka 36

Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:

– Panerad stillhavsspätta, citron-dillkräm, kokt potatis

– Kryddiga nötfärsspett, fetaoströra, ört-vitlöks potatis

– krämig kycklingpasta, paprika, rödlök, champinjon, vitlök, chilisås, grädde


Tisdag:

– Prästens gratinerade sejfilé, kräft-dillsås

– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon

Onsdag:           
– ”Kalles” strömmingslåda, kaviar, purjolök, örter, grädde, gött mos

– Pannbiff, lök sky, lingonsylt, persiljestekt kulpotatis

Torsdag:           
– Pankofriterad kolja, tartarsås, citron, dillslungad potatis

– ”Kyckling i vin” pärllök, sidfläsk, champinjon, rödvin, potatispuré

–  Het köttfärspasta, vitlök, chili, tomat, spiskummin

Fredag:        
– Örtbakad lax, saffran och räksås, kokt potatis

– Schnitzel, citron-ansjovissmör, ärtor, madeirasås, råstekt potatis

Veckans vegetariska: Bakad rotselleri, brynt svamp, smörsås, kryddgrönt, parmesan, citron (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: ”Caesar” på räkor, roman, rödlök, sockerärtor, vitlök, lime, krutonger, hårdost
(serveras endast i drive-in luckan)