Lunch vecka 34

Lunch serveras 11:00-14:30


Måndag:
– Citronbakad laxsida, dillcrème, kokt färskpotatis

– ”Piccata” på kycklinglår (ostpanerad), basilikaaioli, purjolöksstekt stråpotatis


Tisdag:

– Panerad spätta, lyxig skaldjursremoulad (räkor, löjrom, gräslök), citron

– Ljummen rostbiff, karamelliserad lök, salt gurka, potatispuré

Onsdag:           
– Halstrad kummel, örtbakad tomat, citronvelouté

– Köttfärslimpa, bacon, dijon, lingon, mild pepparsås, persiljestekt kulpotatis

– Andreas kebabpasta, tomatsås, vitlök, rödlök, fefferoni, persilja, grädde

Torsdag:           
– Pankofriterad sejfilé, äpple-, chili-, currycrème, örtbakad potatis

– Biffstroganoff på strimlad fransyska, brynt lök, champinjon, Dijon, crèmefraiche

– Lasagne al forno, tomatsås, aioli


Fredag:        
– Ångad kolja, hackat ägg, räkor, pepparrot, purjolök, dill, brynt smör

– Wallenbergare, rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås, potatispuré

Veckans vegetariska: Helbakad blomkål, curry på morot, potatis, kikärtor (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Krämig tonfisksallad, vitlök, chili, lime, krutonger

(serveras endast i drive-in luckan)