Lunchmeny vecka 31

Måndag:
– Kokt koljafilé med Chabli-sås o saffransbrynta skaldjur

– Grillad fläskfilé med Café de pari-sås

Tisdag:

– Friterad koljafilé med gurksallad o färskpotatis

– Husets köttbullar med rårörda lingon, gräddsås, inlagd gurka o gött mos

Onsdag:           
– Basilika o tomatbakad sejrygg med hummercolié

– Pytt i panna på två vis med tillbehör

– Pasta ”Gorgonzola” med fläskfilé

Torsdag:           
– Stekt panerad spättafilé med Skagen a´la Ten Lanes o färskpotatis

– Nattbakad Fransyska med friterad chateu o kall Diablo-sås


Fredag:        
– Kokt Fjordlaxfilé med citrusbrynt hollandaisesås samt färska sommargrönsaker

– Husets Schnitzel med ”raggarsås/bea” och råstekt potatis

Veckans vegetariska: Wokade grönsaksnudlar med paneng (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Grekisksallad med kyckling samt tzatziki (serveras endast i drive-in luckan)