Lunchmeny v 29

Måndag:
– Ångad kolja, ägg-persiljesås, ärtskott

– Pannbiff, stekt lök, lingon, skysås

Tisdag:

– Panerad spätta, ört-remoulad, citron

– Fläskfilésauté, Dijon, dragon, brynt lök, potatispuré

Onsdag:           
– Örtbakad lax, vermoutasås, färskpotatisstomp,

– Marinerat kycklinglår, vitlök, citron, timjan, oregano, somrig yoghurtröra

– Klassisk Bolognese, riven parmesan

Torsdag:           
– Halstrad kummel, örtveluté, smörslungade grönsaker

– Ostpanerad kotlett, skysås, oliv, tomat, lökstekt potatis

Fredag:        
– Smörstekt sejfilé, björns kalasröra, citron

– Kryddbakad högrev, stekt lök, sidfläsk, portvinssky, tryffelpotatispuré

Veckans vegetariska: falafel, yoghurtdressing, hummus, picklad rödlök, libabröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, parmesan, krutonger, örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)