Lunchmeny vecka 19

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
– Brödstekt flundra, remouladsås, citron
– Fläskfilégryta, brynta champinjoner, rotfrukter, svartvinbärsgelé
– ”Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar, gran padano

Tisdag:
– Citron- örtbakad laxsida, vitvinssås, bakad blomkål
– Stekt fläsk, raggmunk alternativt löksås, lingon

Onsdag:           
– Ångad kolja, rostade rödbetor, kapris, purjolök, brynt smör
– Pannbiff, stekt lök, lingon, gräddsås

Torsdag:           
– Panerad spätta, örtagårdssås, ärtskott, citron
– Grillad majskyckling, tomatsås, rostad majs, aioli


Fredag:        
– Gratinerad sejfilé, kräftstjärtar, tomat, purjolök
– Schnitzel, citron-anjovissmör, ärtor, skysås, råstekt potatis


Veckans vegetariska: Falafel, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, liba bröd, grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, rödlök, krutonger, parmesan, örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)