Lunchmeny vecka 48

Måndag:
– Panerad spätta, remouladsås, citronklyfta, dillkokt potatis
– Grillad färsspett alt. Karréspett, tzatziki, rostad potatis

Tisdag:
– Halstrad lax, citron-gräslökscrème, ångad broccoli
– Timjanbakad majskyckling, stråstekt potatis, rödvinssky smaksatt med rostad tomat

Onsdag:           
– Sydfransk fisk-skaldjursgryta, morot, rotselleri, fänkål, tomat
– Pannbiff, lingon, brynt svampsås, persiljestekt potatis


Torsdag:           
– Pocherad sejfilé, ägg-persiljesås, kokt potatis, sockerärtssallad
– Oxbringa, rotmos, grov senap, pepparrotscrème
– Lasagne al forno, tomatsås, aioli


Fredag:        

– Pankofriterad sej, kräftröra, dill-smörbakad potatis
– “Skomakarlåda”, purjolök, bacon, saltgurka, skysås, potatispuré

Veckans vegetariska: Bön-grönsaksgryta, yoghurt, ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, örtbakad kyckling, krutonger, parmesan
(serveras endast i drive-in luckan)