Lunchmeny v 38

Måndag:
– Syrliga isterband, rödbetor, grov senap, stuvad potatis
– Kålpudding, lingon, sirapgräddsås

– Bolognese, riven gran padano

Tisdag:
– Pankofriterad sej, dansk remouladsås, citron, blomkål
– Stekt fläsk, löksås, lingon, alt bruna bönor

Onsdag:          
– Ångad sejfilé, hackat ägg, räkor
– Pannbiff, brynt svampsås, lingon, persiljestekt potatis

Torsdag:
         
– ”Kalles” strömmingslåda, kaviar, grädde, purjolök, dill
– Fläskfilé, rosmarin, vitlök, pepparsås, rotfrukter

– “Svensson Carbonara” bacon, svartpeppar, gran padano
Fredag:          
– Fiskgratäng, skaldjursvelouté, duchesse, lagrad hårdost

– Schnitzel, citron & ansjovissmör, franska ärtor, råstekt potatis


Veckans vegetariska
: Helbakad blomkål, curry med potatis, morot och kikärter
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad, örtbakad kyckling, krutonger, parmesan (serveras endast i drive-in luckan)