Lunchmeny vecka 33

Måndag:
– Ostrongratinerad sejfilé med chili, citron och salladslök
– Pannbiff med stekt lök, lingon och persiljestekt potatis
– Krämig kebabpasta med tomatsås, rödlök, feferoni, persilja
Tisdag:

– Panerad spätta med dansk remouladsås, citronklyfta
– Korv Stroganoff med Dijon, brynt lök och ris

-Soja och apelsinstekt kycklinglår med madeirasky, persiljeslungad morot

Onsdag:          
– Senapsstekt strömming med rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
– Fläskfilégryta med kantareller och bacon
– Het cheddarpasta med rökt skinka, chili, rödlök, svartpeppar

Torsdag:
         
– Smörstekt sej med kökets goa torsdagsröra
– Ört-, citron-, vitlöksmarinerad karré med gurka- & myntayoughurt

Fredag:          
– Ångad torsk toppad med ljummen gubbröra
– Wallenbergare med ärtor, rårörda lingon, calvadosgräddsås och potatispuré


Veckans vegetariska
: Helbakad blomkål, curry med potatis, morot och kikärter (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Caesarsallad med örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)