Lunch vecka 20

Måndag:
– Panerad spätta med remouladsås, citronklyfta
– Pannbiff med brynt lök, lingonsylt, gräddsås
– Het kycklingpasta smaksatt med tomat, chili, vitlök och persilja

Tisdag:
– Ångad Torsk med gräslökssås, potatis- & västerbottenpuré
– Grillad fläskkotlett med soja- & pepparsky, örtbakad tomat
– Korv stroganoff med lök, crèmefraiche, Dijon och ris

Onsdag:          
– Smörstekt kolja med citroncrème samt ramslökssvängda vårprimörer
– Fläskfilégryta med brynt champinjoner, lök och portvin
– Kryddig köttfärspasta smaksatt med soja, lök, vitlök

Torsdag:         
– Fiskgratäng med skaldjursveloté, sparris, örter och parmesan
– Dansk rostbiff med picklad gurka och lyonnaise potatis

Fredag:          
– Örtbakad lax med vitvinssås
– Grillad karré & ribs, rostad majs, coleslaw, bbq-sky

Veckans vegetariska
: Het linguine pasta med bakade grönsaker och svamp (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad med ägg, sparris och Rhode Island
(serveras endast i drive-in luckan)