Lunch vecka 19

Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:

– Panerad spätta med äpple & currycrème, citronklyfta
– Persiljestekt kyckling, smålökar, champinjon, svartrökt fläsk
– “Svensson carbonara” bacon, lök, gran padano, svartpeppar och grädde

Tisdag:
– Sejfilé med bakade rödbetor, kapris, purjolök samt citroncrème
– Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
– Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag:          
– Senapsstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör och gött mos
– Kalvfärsbiffar smaksatt med Dijon, bacon och brynt lök samt ört & portvinssky
– Kryddig kebabpasta med rödlök, feferoni och persilja

Torsdag:         
– Fisk & skaldjursgryta “bouillabaisse” med citronaioli, örtkrutonger
– BBQ-bakad karré med coleslaw samt vitlöksstekt potatis
– Chorizo med picklad rödlök, paprikacrème

Fredag:          
– Smörstekt torsk med citron- & ramslökmajo
– Skomakarlåda, bacon, purjolök, saltgurka, madeirasky och potatispuré

 

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, libabröd & grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Grekisk bondsallad med tzatziki och kryddigt färsspett
(serveras endast i drive-in luckan)