lunch vecka 18

Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:

– Smörstekt sejfilé med kall örtcrème, citronklyfta
– Helstekt fläskfilé, persiljesvängda morötter, gräddig vitpepparsky
– Klassisk bolognese toppad med riven parmesan

Tisdag:
– Äggpanerad spätta med Eriks kalas röra
– Skånsk kalops med inlagda rödbetor, pressgurka
– Lätt syrliga isterband med inlagda rödbetor, grov senap och dillstuvad potatis

Onsdag:          
1:a maj, ej lunch!

Torsdag:         
– Pankofriterad torsktails med dansk remouladsås
– Kryddiga färsspett med friterad bakpotatis, gurka- & mynta yoghurt

Fredag:          
– Fisk & skaldjursgratäng med pommesduchesse smaksatt med dill och lagrad hård ost
– Ten Lanes schnitzel med citron & ansjovissmör, franska ärtor samt skysås

 

Veckans vegetariska: Vegetariska thainudlar
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: “Caesarsallad” med örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)