Lunchmeny vecka 17

 

Lunch serveras 11:00-14:30

Måndag:
Annandag Påsk ej Lunch, a la carte serveras från 12:00

Tisdag:
– Panerad spätta med dansk remouladsås samt dillsvängd potatis
– Nattbakad högrev med ramslökscrème samt smörrostad palsternacka

Onsdag:          
– Pocherad torsk toppad med hackat ägg, räkor, pepparrot, dill, brynt smör
– Biff Lindström med saltgurka, skysås & persiljestekt potatis
– “Svensson Carbonara” bacon, lök, gran padano, svartpeppar och grädde

Torsdag:         
– Rågmjölsstekt strömming, lingon, brynt smör samt potatispuré
– Grillad flankstek med skysås & choronsås
– Marinerad kycklinglår med srirachamajo, picklad gurka

Fredag:          
– Ångad kolja toppad med skaldjur, citron, persilja, vitlök, samt vinsås

– Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor, potatispuré

Veckans vegetariska: Böngryta med smak av Mellanöstern serveras med ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Sley´s kebabsallad
(serveras endast i drive-in luckan)