Lunch vecka 15

Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:

– Smörstekt torsk med Eriks kalasröra, citron
– Fläskfilégryta med portvin, champinjoner och dragon
– Kryddig kebabpasta med rödlök, feferoni och persilja

Tisdag:
– Senapsstekt strömming med rårörda lingon och brynt smör
– Majskyckling med tzatziki, tomatsky
– Gratinerad falukorv med gurkmajonnäs, senap och gött mos

Onsdag:          
– Dill & smörbakad kolja med vinsås på blåmussla
– Panerad kotlett med grov senapssky, lökstekt stråpotatis
– Gräddig köttfärspasta smaksatt med chili, vitlök och spiskummin

Torsdag:         
– Fisk & skaldjursgryta “bouillabaisse” med citronaioli, örtkrutonger
– Köttfärslimpa smaksatt med Dijon, bacon och brynt lök samt örtgräddsås

Fredag:          
– Panerad spätta med remouladsås, citronklyfta
– Nattbakad högrev, tomat, lök, madeirasky och bearnaisesås

 

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, libabröd & grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Grekisk bondsallad med tzatziki och kryddigt färsspett
(serveras endast i drive-in luckan)