Lunchmeny Vecka 14

Lunch serveras 11:00-14:30
Måndag:

– Panerad spätta med kall örtagårdssås, ärtskottssallad, citron
– Kalvfärsbiffar med Dijon, persilja och potatispuré smaksatt med rucola

Tisdag:
– Pocherad torsk toppad med skaldjurssallad samt gräslökssås
– Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
– Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag:          
– Fiskgryta på lax, torsk, sej med skaldjursveloute
– Piccata(ostpanerad schnitzel) på kyckling, basilikacrème, tomatsås samt rostad potatis
-“Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar och gran padano

Torsdag:         
– Pankofriterad kolja med äpple & currycrème, citronklyfta
– Lätt syrliga isterband med inlagda rödbetor, grov senap och dillstuvad potatis
– Örtmarinerad fläskfilé med pepprig gräddsås, smörsvängd knippemorot

Fredag:          
– Smörstekt sejfilé med kräft & pepparrotröra
– Fredagsgrill! Vi grillar lite av varje och serverar med kalla och varma tillbehör

 

Veckans vegetariska: Svamp & rödbetsstroganoff med smetana och ris
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: “Caesarsallad” med örtbakad kyckling
(serveras endast i drive-in luckan)