Lunchmeny vecka 11

Måndag:
– Sej med brynta champinjoner, smör, purjolök och tomat
– Biff Lindström med saltgurka, skysås, och persiljestekt potatis
– “Svensson carbonara ” bacon, lök, gran padano, svart peppar och grädde

Tisdag:
– Senapsmarinerad strömming, rårörda lingon, brynt smör samt Gött mos
– Gulaschgryta på högrev med gräddfil, saltgurka och ris
– Chorizo med picklad rödlök, paprikacrème

Onsdag:          
– Anjovisstekt kolja med citroncrème samt örtbakad delikatesspotatis
– Rosmarin & vitlöksbakad majskyckling med brynt löksky samt stråpotatis
– Het kycklingpasta med rödlök, vitlök, chili, spiskummin,

Torsdag:         
– Ångad torsk toppad med hackat ägg, räkor, pepparrot, purjolök och dill
– Slottsstek med gräddsås, gelé, pressgurka

Fredag:          
– Laxfärserad spätta gratinerad med lagrad hårdost, vitvinssås
– Wallenbergare med calvadosgräddsås, ärtor, rårörda lingon och potatispuré

 

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök,
libabröd & grov tabbouleh (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Grekisk bondsallad med tzatziki och kryddigt färsspett
(serveras endast i drive-in luckan)