Lunch vecka 10

Lunch 11:00-14:30

Måndag:
– Smörstekt kolja med kall rökt lax & pepparrotsröra
– Fläskfilégryta med portvin, champinjoner och dragon
– Kryddig kebabpasta med rödlök, feferoni och persilja

Tisdag:
– Laxfärsbiffar med Citronvelouté, salladslök, chili
– Flygande Jakob med kycklinglår, bacon, banan och jordnötter
– Gratinerad falukorv med gurkmajo och gött mos

Onsdag:          
– Ångad torsk toppad med tomat- & skaldjurssallad
– Panerad kotlett med grov senapssky, lökstekt stråpotatis
– Pasta Bolognese toppad med riven gran padano

Torsdag:         
– Fisk & skaldjursgratäng med pommes duchesse smaksatt med lagrad hårdost
– Köttfärslimpa smaksatt med Dijon, bacon och brynt lök samt örtgräddsås

Fredag:          
– Pankofriterad kolja med dansk remouladsås
– Ljummen rostbiff med syltlök, skysås & bearnaisesås

Veckans vegetariska:Ratatouille med nybakat bröd (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Klassisk räksallad med ägg, sparris, sockerärtor, champinjon & Rhode Island (serveras endast i drive-in luckan)