Lunch vecka 9

Måndag:
– Panerad spätta med citronklyfta och remouladsås
– “Skomakarlåda” på högrev, bacon, purjolök, saltgurka, skysås och potatispuré
– Het kycklingpasta med bacon, vitlök, lök, cheddar & svartpeppar

Tisdag:
– Ört & ostgratinerad kolja med vinsås smaksatt med rostad tomat
– Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
– Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag:          
– Rågmjölstekt strömming med rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
– Fläskytterfilé Charlemange med tomatsvängda haricotsverts
– Gräddig köttfärspasta med vitlök, chili, tomat och persilja

Torsdag:         
– Vinbakad torsk med örtbakad tomat & purjolök
– Kalvfärsbiffar smaksatta med rostad vitlök, persilja, parmesan samt rostad potatis

Fredag:          
– Örtbakad lax med citronhollandaise
– Ten Lanes schnitzel med citron & ansjovissmör, franska ärtor samt skysås

Veckans vegetariska: Svamp & rödbetsstroganoff med smetana och ris (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: “Caesarsallad” med örtbakad kyckling (serveras endast i drive-in luckan)