lunch vecka 8

Måndag:
– Panerad flundra med prästens kalla röra, citronklyfta
– Långbakad karré med sky smaksatt med äpple samt tryffelpuré
– Gräddig pasta med rökt skinka, bacon, champinjon, paprika, chili

Tisdag:
– Pocherad kolja med tryfferad äggsås, fänkåls krudité samt ört- och potatis stomp
– Pannbiff med brynt lök, lingon och persiljestekt potatis

Onsdag:          
– Smörstekt blekafilé med gräslöks crème och gubbröra potatis
– Biff Stroganoff med saltgurka och ris
– Pasta bolognese toppad med riven gran padano

Torsdag:         
– “Piccata” stekt sej med gräddig tomatsås samt saffranspilaffris
– Kålpudding med lingonsylt, gräddig sirapssky

Fredag:          
– Fisk & skaldjursgryta med tomat, purjolök och dill
– Fredagsgrill! Vi grillar lite olika sorter kött och serverar med kalla och varma tillbehör

Veckans vegetariska: Böngryta med smak av mellanöstern serveras med ris (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Sley´s kebabsallad (serveras endast i drive-in luckan)