Lunchmeny vecka 7

Måndag:
– Äggpanerad spätta med fransk örtsås, citronklyfta
– Örtgrillad fläskfilé med rostad vitlökssky, potatis- & palsternackspuré
– Het tomatpasta med strimlad kyckling, lök, vitlök, chili, persilja och grädde

Tisdag:
– Dill & senaps marinerad strömming med rårörda lingon, brynt smör
– Piccata på kyckling med gräddig tomatsås och örtbakad potatis

– Choritzo med picklad rödlök, paprikacrème

Onsdag:          
– Pankofriterad torsk med dansk remuladsås och dillsväng potatis
– Ljummen rostbiff med skysås, senapspicklad gurka, syltlök och potatisgratäng
– “Svensson carbonara” bacon, lök, svartpeppar och gran padano

Torsdag:         
– Smörstekts sej med Erik kalasröra, ärtskott, citron
– Kalops på högrev med pressgurka, inlagda rödbetor
– Lasagne al forno med tomatsås och vitlökscrème

Fredag:          
– Ört & ostgratinerad fiskblandning (kolja, sej och lax) med skaldjurssås
– Wallenbergare med calvadosgräddsås, rårörda lingon, ärtor och potatispuré

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, libabröd & grov tabbouleh (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: krämig sallad med rostad blomkål, morot, lök, vitlök samt kryddigt färsspett
(serveras endast i drive-in luckan)