Lunch vecka 6

Måndag:
– Salthalstrad vitling med asiatisk fänkålssallad, lime, räkbuljong
– Biff Lindström med saltgurka, skysås och persiljestekt potatis
– Krämig ädelostpasta med strimlad kyckling, rökt skinka, paprika, lök

Tisdag:
– Laxfärserad spätta med purjolöksveloute
– Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor

Onsdag:          
– Smörstekt kolja med remouladsås, citronklyfta
– Kryddigt köttfärsspett, tomatsås, vitlökscrème samt rostade rotfrukter
– “Mammas” köttfärssås med riven ost

Torsdag:         
– “Kalles” strömmingslåda med dill & purjolök samt gött mos
– Örtstekt kycklinglår med rödlökssky
– Korvstroganoff med brynt lök, Dijon, crème fraiche samt ris

Fredag:          
– Sydfransk fiskgryta med saffransaioli och örtkrutonger
– Långbakad högrev, smålökar, morot, svamp samt madeirasky

Veckans vegetariska: Svamp & grönsaksfyllda cannelloni med tomatsås och riven hårdost (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med lime, chili, salladslök och sockerärtor (serveras endast i drive-in luckan)