Lunch vecka 5

Måndag:
– Äggpanerad spätta med örtcrème, citronklyfta
– Skomakarlåda på högrev, bacon, purjolök, saltgurka, skysås och potatispuré
– Gräddig köttfärspasta smaksatt med vitlök, spiskummin, chili

Tisdag:
– Torsk med räkor, hackat ägg, pepparrot, purjolök, dill samt citroncrème
– Nötfärsbiffar med persilja, Dijon samt gräddsås smaksatt med porter
– Het kycklingpasta med tomatsås, rödlök, chili, persilja och grädde

Onsdag:          
– Anjovisstekt strömming, rårörda lingon, brynt smör, gött mos
– Biff Rydberg på flankstek, bakad äggula, grovsenap ölbräserad gul lök
– Krämig pasta med bacon, skogschampinjon, vitlök, lök, gran padano, persilja

Torsdag:         
– Ört & färskostbakad kolja med skaldjursvelouté
– Lätt syrliga isterband, inlagda rödbetor, grov senap och dillstuvad potatis
– Rimmad oxbringa med senapscrème, picklad gurka och rotmos

Fredag:          
– Fisk & skaldjursgratäng med pommes duchesse smaksatt med lagrad hårdost
– Grillad karré eller majskyckling med chiliaioli, rostad majsallad samt friterad bakpotatis

Veckans vegetariska: Helbakad blomkål, curry med potatis, morot och kikärter (serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad: “Räkcaesar” romansallad, rödlök, sockerärtor, parmesan, tomat, citron- & vitlökscrème (serveras endast i drive-in luckan)