Lunch vecka 3

Måndag:

– Gräddig torsk & blåmusselgryta med persilja, fänkål och vitlök
– Köttfärslimpa med äppelgräddsås, lingonsylt
– Het kebabpasta med tomatsås, vitlök, sambal, ost, feferoni,
rödlök, oregano, persilja

Tisdag:

– Sej “moulinier” med rödbetor, kapris, purjolök och brynt smör
– Kycklinglår med dragon, persilja, sky och rostade rotfrukter
– Chorizo med het paprikacrème och picklad rödlök

Onsdag:          

– Ugnspocherad torsk, rostad blomkål, citronvelouté och prästens potatispuré
– Timjangillad fläskkotlett med äpple, brysselkål, grönpepparsås
samt råstekt stråpotatis
– Klassisk bolognese toppad med riven gran padano

Torsdag:         

– Äggpanerad rödspätta med remouladsås, citron och ärtskott
– Gulaschgryta med saltgurka & gräddfil
– Krämig kycklingpasta med vitlök, färskost, citron och persilja

Fredag:          
– Ost & örtgratinerad lax, kolja & sej med skaldjurssås
– Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås och potatispuré

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, libabröd & grov tabbouleh

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen

Veckans sallad: Caesarsallad med örtbakad kyckling

(serveras endast i drive-in luckan)