Lunch vecka 2

Måndag:
-Ugnsbakad sej toppad med härliga primörer samt vitvinssås

– Pytt i panna, serveras med ägg samt rödbetor

– Svensson carbonara a la Andreas

Tisdag:
– Kokt torsk med riven pepparrot, ljummen gubbröra samt brynt smör

– Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon eller löksås o potatis

Onsdag:          
Äggpanerad spätta med kall skaldjursröra

Skånsk kalops med inlagda rödbetor och pressgurka

Lasagne al forno
Torsdag:
         
– Rågmjölstekt strömming med rårörda lingon, brynt smör och potatispuré
– Pannbiff med stekt lök, gräddsås och potatis

Fredag:          
– Pankofriterad kolja, serveras med curry-dillcreme
– Nattbakad högrev och karré, serveras med potatisgratäng, skysås samt bearnaisesås

Veckans vegetariska: Zyads böngryta serveras med grönsaksris samt örtyoghurt

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen

Veckans sallad: Klassisk räksallad med ägg, sockerärtor, sparris samt Rhode Island sås

(serveras endast i drive-in luckan)