Lunchmeny vecka 50

Måndag:
– Panerad rödspätta med prästens kalla gräslöksås, citron
– Skomakarlåda på högrev, purjolök, bacon, saltgurka och potatispuré
– Het kycklingpasta med rödlök, vitlök, chili, tomatsås, persilja och grädde

Tisdag:
– Örtbakad laxsida med citronvelouté
– Kryddigt kycklinglår med salladslök, morot och srirachamajjo

– Korvstroganoff med brynt lök, dijon, crèmefraiche samt ris

Onsdag:          
– Anjovisstekt strömming med rårörda lingon, brynt smör och gött mos smaksatt med gräslök
– Kålpudding med lingon och gräddig sirapssky
– Krämig pasta med strimlad fläskytter, bacon, champinjon, vitlök, gran padano, persilja & grädde


Torsdag:         
– Bakad torsk med rödbetor, kapris, purjolök, brynt smör samt citroncrème
– Biff Rydberg på flankstek, porterstekt lök, bakad äggula samt senapscrème

Fredag:          
– Ört & ostgratinerad sejfilé med tomat & skaldjurssky
– Wallenbergare med rårörda lingon, ärtor, calvadosgräddsås och potatispuré

Veckans vegetariska: Svamp & grönsaksfyllda cannelloni med tomatsås och riven hårdost

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen

Veckans sallad: Krämig tonfisksallad med lime, chili, salladslök och sockerärtor

(serveras endast i drive-in luckan)