Lunch Vecka 49

Måndag:
– Panerad spätta med Eriks kalasröra, citronklyfta och ärtskott
– Fläskfilé med brynt svampsås, vinbärsgelé
– Klassisk bolognese toppad med riven gran padano

Tisdag:
– Torsk toppad med hackat ägg, räkor, pepparrot, dill &brynt smör
– Stekt sidfläsk med löksås eller bruna bönor och kokt potatis

Onsdag:          
– Piccatastekt koljafilé med vinsås smaksatt med rostad tomat samt saffransris
– Apelsinbakad läggklubba med tryffelsky samt rostade rotfrukter
– Lasagne al forno med vitlökscrème & tomatsås


Torsdag:         
– Parmesangratinerad sejfilé med skaldjurssås samt örtsvängd potatis
– Köttbullar med lingon, pressgurka, gräddsås och potatispuré

Fredag:          
– Fisk & skaldjursgryta med dill, tomat och purjolök
– Ten Lanes schnitzel med anjovis- & citronsmör, franska ärtor, skysås samt råstekt potatis

Veckans vegetariska: Ratatoille med nybakat bröd

(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen

Veckans sallad: Caesarsallad med örtbakad kyckling

(serveras endast i drive-in luckan)