Lunch vecka 48

Måndag:
– Vinpocherad torsk med ljummen gubbröra
– Pepparstekt karré med gräddig päron- & sojasky
– “Svensson carbonara” bacon, lök, svart peppar, gran padano

Tisdag:
– Äggpanerad rödspätta med remouladsås, citron
– Marinerad kycklinglår med portvissky, bakad morot och krämig linguine
– Chorizo med paprikaröra, majs samt rostad potatis

Onsdag:          
– Sydfransk fiskgryta med blåmusslor, räkor och vitlökskrutonger
– Pannbiff med brynt lök, lingon och gräddsås
– Kryddig kycklingpasta med paprika, rödlök och vitlök

Torsdag:
         
– “Kalles” strömminglåda med purjolök, dill och gött mos
– Boeuf bourguignon pärllök, sidfläsk, champinjoner och rödvin
– Lätt syrliga isterband med rödbetor, grov senap och dillstuvad potatis

Fredag:

– Pankofriterad torsktails med äpple- & currycrème samt dillsvängd potatis
– Fredagsgrill! Vi grillar lite av varje och serverar med kalla och varma tillbehör

Veckans vegetariska: Ziad´s falafel med, hummus, yoghurtdressing, picklad rödlök, libabröd & grov tabbouleh
(serveras i drive-in luckan och på tallrik i restaurangen)

Veckans sallad:

Grekisk bondsallad med tzatziki och kryddigt färsspett

(serveras endast i drive-in luckan)